Ovlašćeni uvoznik i serviser automobilskih brendova, deo Grand Automotive grupacije

Kompanija Grand Motors doo ovlašćeni je uvoznik, distributer i serviser vozila marke Ford, uvoznik, diler i serviser vozila Mazda i serviser vozila marke Infinity u Republici Srbiji.

Kompanija Grand Motors doo od 2023. godine, ovlašćeni je uvoznik, distributer i serviser vozila MG i vozila Chery. 

Grand Motors je deo Grand Automotive grupacije koja posluje u zemljama čitavog regiona kao ovlašćeni distributer i zastupnik više automobilskih brendova od 2001. godine.

Grand M Novi Sad u Novom Sadu posluje od 2003. godine, a od januara 2014. je u sastavu kompanije Grand Motors. Grand Motors je uvoznik, ovlašćeni diler i serviser Mazda automobila.

Naša kompanija poštuje visoke zahteve i standarde automobilskih brendova koje zastupa. Visoki standardi se odnose na kvalitet usluge i veliku pažnju koja se posvećuje kupcima, sa posebnom pažnjom usmerenom na brigu o održavanju i servisiranju vozila. 

Ovi standardi se podjednako primenjuju u čitavoj mreži ovlašćenih zastupnika širom Srbije koju Grand Motors sa velikom pažnjom razvija.

Grand Motors u svom dugogodišnjem poslovanju pored distributerstva, prodaje i servisiranja vozila više brendova, kupcima nudi odličan izbor malo korićenih službenih vozila, vozila dobijenih po sistemu "staro za novo" i "staro za staro" svih svetskih proizvođača. Ponuda polovnih vozila zasniva se na automobilima kupljenim od prvog vlasnika, vozila su potpuno ispravna i poseduju urednu servisnu dokumentaciju.

www.grandmotors.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.